Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Baby- en peuterboeken kopen? Bekijk baby-en peuterboeken in onze webshop!

Heerlijk om met je peuter op schoot een boek door te bladeren! Nu zijn nieuwe boeken zowiezo leuk omdat ze nieuw zijn, maar met peuters oudere boeken doorbladeren, zal je versteld doen staan. Ze pikken meer op dan wij ouders denken en weten precies hoe het verhaaltje verder gaat. Ze kunnen zich alleen nog niet zo goed verwoorden, maar dat komt vanzelf met de tijd. We kunnen de kinderen natuurlijk wel een handje helpen door ze educatieve boeken te geven, zoals het eerste grote woordenboek etc, Er staat leuke info in en zijn toch zo interessant en kleurrijk als een gewoon peuterboek...Lees het maar eens...

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5


Baby- en peuterboeken bestellen?

Voorleesboeken, voelboekjes en zoekboeken: woordjes leren en samen ontdekken

Met voelboekjes, geluidboekjes en kleine houtenboekjes vermaakt je baby’tje zichzelf. Verhalenbundels zijn er voor het slapengaan en met een zoekboek ga je samen op ontdekkingstocht. Je kleine ventje ziet iedere keer iets nieuws en je stoere meisje gaat een wedstrijdje met je aan wie het eerst een vliegtuig vindt.

Voorlezen en samen door peuterboeken bladeren is dubbele pret. Je kindje vindt het heerlijk om jouw stem te horen en jij geniet van dat kleine lichaampje tegen je aan. Je zoontje wijst blij een auto aan en je dochtertje kraait van plezier bij het zien van een puppy in het dierenboek. Het lijkt alsof ze al iets willen zeggen.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen en samen in kinderboeken bladeren. Je kindje wordt er rustig van, leert nieuwe woordjes kennen en het zorgt er in de meeste gevallen voor dat je kindje lezen leuk gaat vinden. En dat is weer belangrijk voor later.

In onze online speelgoedwinkel vind je verschillende babyboeken en peuterboeken die je voor je eigen kindje kunt kopen, maar ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Boeken zijn in de meeste huizen altijd welkom.

  Laden...