Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Baby Born kopen? Bekijk Baby Born in onze webshop!

Baby Born

De babypop is meer dan alleen een pop om te spelen en voor te zorgen, voor kinderen is het ook maatje een vertrouwenling. Bij Zippytoys vind je verschillende baby born artikelen om een geheel verzorgende uitset samen te stellen zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen met vriendinnetjes om de poppen te verzorgen.

Baby Born

De bijzondere poppen hebben allemaal negen levensechte functies,  zonder dat er batterijen nodig zijn en die een fantasierijke speelwereld creëert die de moeder-dochter rollenspel aanmoedigd en het stimuleerd op een zo'n echt mogelijke manier.

Het Baby born speelgoed groeit met het meisje mee zodat er voor elke leeftijdscaterorie wel een passende pop of accessoires is. De enige grenzen zijn de grenzen van de fantasie van het meisje. Soms is Baby born een kleine baby die liefde of verzorging nodig heeft en soms is het een maatje of beste vriendje die het meisje overal naartoe meeneemt.

Om deze reden zijn er verschillende speelthema’s zoals Pony Farm, Wonderland en ook een badje met LED verlichting en geluid. Er zijn al meer dan 20,5 miljoen Baby born poppen verkocht sinds de introductie in 1991. Hiermee is Baby born het meest succesvolle merk van speelgoed die zich constant  verder blijft ontwikkelen en blijft uitbreiden met nieuwe zorgvuldig gekozen accessoires.

  Laden...