Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Afstandbestuurbare auto

Welkom bij Zippytoys! Bij ons vindt u een groot assortiment kinderspeelgoed voor een eerlijke prijs. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een op afstandbestuurbare auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over ons, ons assortiment en onze werkwijze? Lees dan verder!

Over Zippytoys

Zippytoys is een webwinkel met veel verschillend baby- en kinderspeelgoed. Bij ons vindt u alleen kwalitatief hoogwaardig materiaal en wij vinden het van groot belang dat u deze producten kunt kopen tegen een eerlijke prijs. Wij hebben veel verschillend speelgoed, van bijvoorbeeld een baby gym voor de allerkleinsten tot een afstandbestuurbare auto voor wat oudere kinderen. Veel speelgoed uit ons assortiment is daarbij ook innovatief en vernieuwend.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Kijk dan gerust eens rond op onze webshop. U vindt er allerlei speelgoed voor eerlijke prijzen. Bent u al eerder bij ons geweest? Dan hopen wij dat u tevreden bent over onze werkwijze en onze producten!

Een op afstandbestuurbare auto kopen

Een op afstandbestuurbare auto vinden veel kinderen een geweldig cadeau. Wilt u dan ook een kind erg blij maken? Dan is dit wellicht een goede keuze. De op afstandbestuurbare auto is echter vaak ook duur, maar bij Zippy Toys hebben we goedkope producten voor u ingekocht, met het oog op een goede kwaliteit. Zo kunt u een op afstandbestuurbare auto kiezen die precies past bij de wensen van het kind, zonder dat u hiervoor te veel betaalt! Kijk eens rustig rond in onze webwinkel om de afstandbestuurbare auto te vinden die voldoet aan de wensen van uw kind.

De afstandbestuurbare auto bestellen bij Zippytoys

Wanneer u de geschikte auto heeft gevonden voor uw kind kunt u deze gemakkelijk bestellen bij Zippytoys. Ook wanneer u snel uw cadeau nodig heeft kunt u bij ons terecht. Wanneer u voor één uur ’s middags uw artikel besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Wij leveren bestellingen via DHL en PostNL, dit is dus betrouwbaar en snel. Ook kunt u op afspraak uw bestelling afhalen bij Zippytoys. Mochten de levertijden anders zijn dan hierboven vermeld, dan zullen wij dit altijd bij het product zelf vermelden. Zo komt u bij Zippytoys nooit voor onaangename verrassingen te staan.
Is de afstandbestuurbare auto toch niet de droom van uw kind?
Dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na aflevering nog naar ons retour sturen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog iets vragen over de afstandbestuurbare auto van uw keuze of wilt u meer weten over de werkwijze van Zippytoys? Neem dan contact met ons op! Wij streven ernaar iedere klant volledig tevreden te krijgen en te houden en helpen u dan ook graag met het antwoord op al uw vragen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@zippytoys.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij proberen uw vraag of opmerking dan zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen, zodat u met een gerust gevoel uw afstandbestuurbare auto of andere artikelen van Zippytoys kunt bestellen.

  Laden...