Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Legpuzzels van 500 tot 1000 stukjes bekijk je in onze webshop!

Puzzels 500 tot 1000 stukjes

In de categorie puzzels 500 tot 1000 stukjes van ons assortiment vind je diverse geweldige puzzels. Uiteraard puzzels van 500 stukjes en puzzels van 1000 stukjes, maar bijvoorbeeld ook dozen met silhouet puzzels. De puzzels van 500 stukjes zijn geschikt voor kinderen vanaf zeven tot acht jaar. Een puzzel van 1000 stukjes is echt wel wat moeilijker en daarom geschikt voor kinderen vanaf ongeveer twaalf jaar oud. We hebben prachtige puzzels in ons assortiment, zowel voor jongens als voor meisjes. Wij voeren in deze categorie meer dan zeventig puzzels van de merken Jumbo en Ravensburger.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Puzzels van 500 stukjes

Voor kinderen van zeven en acht jaar oud hebben we een paar bijzondere puzzels die hen zeker aan zullen spreken. Met een puzzel van zoveel stukjes maken deze kinderen echt een stap naar de moeilijker puzzels en dat is een heerlijke uitdaging voor hen. Voor kinderen van deze leeftijd kun je kiezen uit verschillende soorten puzzels. Disney uiteraard, maar ook de BBC natuurpuzzels vinden gretig aftrek op deze leeftijd. Ook de puzzels van steden zijn populair. Wat je kind ook leuk vindt, je vindt in ons uitgebreide assortiment vast een puzzel die perfect pas bij jouw kind!

Puzzels van 1000 stukjes

Heb je een kind van rond de twaalf jaar en wil je hem of haar een leuke nieuwe uitdaging geven? Dan kun je een puzzel cadeau doen van 1000 stukjes. Kinderen van deze leeftijd smullen van zo’n heerlijke verrassing. Speciaal voor tieners die puzzelen als een leuke hobby zien hebben wij daarom prachtige puzzels in ons assortiment van bijvoorbeeld de wereld stad new york of Disney. Ook de silhouet puzzels zijn een leuke uitdaging voor kinderen van deze leeftijd. Heb je al de bijzondere geschiedenispuzzel over de Middeleeuwen gezien? Dat wordt vast een hit!

Puzzelen voor volwassenen

Natuurlijk zijn puzzels van 500 stukjes en puzzels van 1000 stukjes niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen vinden het heerlijk zo’n puzzel te maken tussendoor. Puzzelen is tenslotte een heerlijke bezigheid die lekker ontspant. Wil je zelf graag een puzzel maken die echt bijzonder is? Dan kun je kiezen voor een silhouet puzzel. Dat is een puzzel in de vorm van het betreffende onderwerp, zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren of een dolfijn. Deze kun je daarna met puzzel conserver (een soort lijm) aan elkaar plakken en aan de muur hangen. Dat is pas een leuk en blijvend resultaat van je inspanningen!

  Laden...