Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Legpuzzels van 50 tot 100 stukjes bekijk je hier!

Zoek je puzzels van 50 tot 100 stukjes? Dan heb je vast een zoon of dochter in groep drie. Ook sommige kleuters zijn al toe aan een extra uitdaging van meer dan 50 stukjes. Zeker als ze gek zijn op puzzelen kunnen ze dat gemakkelijk aan. In ons assortiment puzzels van 50 tot 100 stukjes vind je voor ieder kind wat wils. Zoek je een uitdagende en leerzame puzzel, een mooie houten puzzel of een leuke puzzel van de favoriete held of heldin van jouw kind? Bekijk ons assortiment en we garanderen dat er iets leuks bij zit voor jouw zoon of dochter!

Houten lagen puzzels

In ons assortiment hebben we ook puzzels van 50 tot 100 stukjes opgenomen voor de kleinere kinderen. Dat zijn houten lagen puzzels, die eigenlijk bestaan uit meerdere puzzels bovenop elkaar. De onderste puzzel is het kleinst, en daarbovenop komt een grotere puzzel te liggen, net zo lang tot de puzzel helemaal gevuld is met alle puzzeldelen. Ideaal voor kinderen die houden van steeds meer uitdaging. En dus ook voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar). Kies jij voor een houten lagen puzzel Moestuin of de houten lagen puzzel Wat groeit hier? Je kind zal aan allebei veel plezier beleven!

Leerzame puzzels

Is je kind op een leeftijd gekomen dat het puzzels van 50 tot 100 stukjes aankan? Dan zal het vast ook al nieuwsgierig zijn naar de wereld om hem of haar heen. Daarom zijn de puzzels die al uit wat meer stukjes bestaan vaak ook leerzaam tegelijkertijd. Dat maakt het puzzelen voor deze kinderen natuurlijk extra interessant! Kies je voor een topografie puzzel van Nederland, Europa of de wereld? Of is jouw kind meer een liefhebber van sterren en planeten? We hebben ook fantastische puzzels in ons assortiment over de natuur, het vliegveld, een bouwplaats of dieren. Dat maakt puzzelen wel heel erg leuk!

Puzzels voor jongens en meisjes

Natuurlijk hebben we puzzels van 50 tot 100 stukjes voor jongens en meisjes. Kies je of kiest jouw kind voor een puzzel over dinosaurussen, Disney prinsessen, the Secret Life of Pets of de avonturen van Dory? Of houdt het meer van de houten puzzels met de Ark van noach houten puzzels, een puzzel over een paardenwedstrijd of een tractor puzzel? De leerzame puzzels in ons assortiment zijn geschikt voor zowel jongens als meiden die de wereld willen ontdekken. Wat dacht je van een mooie puzzel van de maan of een interessante puzzel over de geschiedenis van de aarde? Jouw kind zal blij zijn met elke mooie puzzel uit ons assortiment!

  Laden...