Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

3D puzzel kopen? Bekijk 3D puzzels in de webshop!

Prachtige 3D puzzels, een hele uitdaging

De 3D puzzels, ook wel een driedimensionale legpuzzel s(of conundrum) genoemd, zijn legpuzzels die niet alleen in de lengte en de breedte, maar ook in de hoogte worden gelegd. Bij dit soort puzzels is niet alleen het probleem welk stukje waar komt te liggen, maar ook hoe je het op die plek krijgt. Vaak zitten de stukjes elkaar in de weg. Dat maakt het maken van een 3D puzzel een uitdagende ervaring en dat is nu precies waar kinderen enorm gek op zijn. Wil je je zoon of dochter een plezier doen? Geef het dan een leuke 3D puzzel cadeau. Een 3D puzzel staat garant voor uren speelplezier en daar zal het je dankbaar voor zijn!

Fantastische 3D puzzels van gebouwen

In de online speelgoedwinkel van Zippytoys vind je uniek drie dimensionaal puzzelplezier: de 3D puzzel gebouwen van Ravensburger! De stevige kunststof stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en opvouwbare stukjes prachtige gebouwen. Er komt geen lijm aan te pas! Ontdek de meest fascinerende gebouwen ter wereld, zoals de Eiffeltoren of het gigantische Empire State Building. Je puzzelt prachtige 3D bouwwerken en geeft ze een mooi plekje op je dressoir of op een wandplank!

Leuke 3D puzzels van GirlyGirl

Heb je wel eens gehoord van de GirlyGirl puzzels? Deze leuke meisjespuzzels zijn uniek! Met de kunststof puzzelstukjes maakt je dochter de leukste en meest bijzondere accessoires voor op haar eigen kamer. Helemaal zelf! Kiest jouw dochter voor een (waterdichte) vaas, een opbergbox of een geweldig pennenbakje of gaat ze voor één van de vele andere mogelijkheden? Ze kan haar kamer helemaal stylen met de leuke zelf te maken GirlyGirl producten. Niet alleen leuk om te doen, maar ook enorm leuk om naar te kijken! Verras je dochter met een leuk cadeau. Laat haar een eigen accessoire maken voor op haar kamer. Ze zal er enorm blij mee zijn!

Het geheim van 3D puzzels

Heb je wel eens een 3D puzzel van dichtbij gezien? Je geloofde waarschijnlijk je ogen niet. Met 3D puzzels hoef je niet voorzichtig om te springen. Ze zijn beresterk en kunnen goed tegen een stootje. Dat komt omdat de kunststof stukjes lekker stevig zijn en perfect in elkaar passen. Samen vormen ze een stevig oppervlak, en dat is lastig om weer te breken. Zeker als je een 3D puzzel maakt in de vorm van een bal merk je pas goed hoe sterk die is. Je kunt er mee gooien en vangen. Wil jij ook een leuke 3D puzzel aanschaffen voor jezelf of je zoon of dochter? Bekijk ons assortiment. We hebben 3D puzzels voor alle leeftijden!

  Laden...