Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Legpuzzels van 1000 tot 1500 stukjes bestel je hier!

Puzzels 1000 tot 1500 stukjes

Ben je op zoek naar een leuke puzzel in de categorie puzzels 1000 tot 1500 stukjes? Dan hebben wij maar liefst honderdvijftig verschillende puzzels voor je in het assortiment. Deze puzzels van voornamelijk de merken Jumbo en Ravensburger zijn van een perfecte kwaliteit. Maar wat natuurlijk veel leuker is: de afbeeldingen zijn stuk voor stuk bijzonder. Of je kiest voor een puzzel met een prachtige natuurplaat of een grappige puzzel met humor maakt natuurlijk niet uit. Uiteindelijk gaat het er om dat je er veel plezier aan beleeft en dat zal zeker lukken met deze prachtige puzzels uit ons assortiment!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oer-Hollandse puzzels

Eén van de bijzondere soorten puzzels die wij in de categorie puzzels vanaf 1000 tot 1500 stukjes hebben zijn de oer-Hollandse puzzels. Ben je enorm trots op ons prachtige land en vind je onze cultuur het einde? Dan maak je natuurlijk een prachtige puzzel van Rien Poortvliet, Francien of Anton Pieck. Maar wij hebben meer moois in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de puzzels van Charlotte Dematons? De prachtige prenten uit haar alom geprezen boek 'Nederland' zijn nu ook in een puzzel verwerkt. Heel bijzonder om te maken! Ook de echt Hollandse bloemenvelden of een prachtige plaat van het Rijksmuseum is fantastisch om in elkaar te puzzelen. Of om cadeau te geven natuurlijk! Wie zou daar nu niet blij mee zijn!

Jan van Haasteren puzzels

Uiteraard hebben wij heel veel Jan van Haasteren puzzels in ons assortiment. Wie kent deze puzzels niet? Deze chaotische, gekke en humoristische puzzels zijn al jaren een succes. De kunstenaar Jan van Haasteren tekent zijn grappige en kleurrijke platen met heel veel details en veel mensen zijn daar gek op. Iedereen die zijn puzzels kent weet dat Jan diverse handelsmerken in zijn puzzels verstopt. Ten eerste de meest bekende, de haaienvin. Maar vaak vind je ook andere figuren in zijn tekeningen terug. Zoals Sinterklaas, handjes, een kunstgebit en vaak ook een zelfportret van Jan.

Bijzondere puzzels 1000 tot 1500 stukjes

Wil je een bijzondere puzzel in elkaar leggen? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van de leuke Life puzzels van 1000 stukjes met afbeeldingen van bekende dagelijkse situaties? Er zijn puzzels over een verjaardag, verkeer, de boerderij, supermarkt, kerstmis, het ziekenhuis, het strand of een station. Ontzettend leuk om samen met een kind te maken! Uiteraard hebben wij ook puzzels van Pieces of history met mooie geschiedkundige platen. Maar ook de populaire puzzels van James Bond, Star Wars, Suske en Wiske, Game of Thrones, Animal Planet, Disney en de BBC doen het goed. Zoek maar uit, er is voor iedereen een ruime keus!

  Laden...