Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Legpuzzels van 100 tot 500 stukjes koop je hier in onze webshop!

Zoek je puzzels van 100 tot 500 stukjes voor een jongen of een meisje? Wij hebben meer dan negentig verschillende puzzels waar je hen enorm blij mee kunt maken. Natuurlijk houden meisjes vaak van andere puzzels dan jongens, maar we hebben veel puzzels waar beiden blij van zouden worden. De meeste puzzels kosten minder dan tien euro. Het grootste deel van ons assortiment puzzels van 100 tot 500 stukjes is van Ravensburger, maar ook Clementoni maakt geweldige puzzels voor kinderen vanaf 5 jaar. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Je zult er vast iets vinden waar jouw zoon of dochter enorm blij mee zal zijn!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Puzzels 100 tot 500 stukjes voor jongens

Zoek je puzzels van 100 tot 500 stukjes waar jongens veel plezier aan beleven? Wij hebben een groot assortiment puzzels voor jongens vanaf zes jaar oud. Natuurlijk zal jouw zoon al snel kiezen voor een dinosaurus puzzel of een puzzel met draken. Maar wist je dat ons assortiment veel uitgebreider is dan dat? Zo hebben we geweldige puzzels van Star Wars The Force Awakens en Star Wars Heers over het heelal. Maar natuurlijk hebben we ook puzzels van cars puzzel, want welke jongen vindt deze geweldige Disneyfilm nu niet leuk?

Puzzels 100 tot 500 stukjes voor meisjes

Ben je op zoek naar puzzels van 100 tot 500 stukjes voor meisjes? Dan vind je vast een geweldige puzzel in ons assortiment. Wij hebben uiteraard de typische meisjes puzzels op voorraad zoals puzzels van prinsessen en puzzels met leuke feeën. Ook de puzzels van Frozen of paarden- en andere dierenpuzzels zijn favoriet bij meisjes. Wil je een keer iets anders bestellen voor je dochter? Dan kun je natuurlijk ook altijd een puzzel kiezen waar zowel jongens als meiden blij van worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke topografie puzzels?

Jan van Haasteren puzzels van 150 stukjes

Ken je de puzzels van Jan van Haasteren al? Ze zijn nu ook beschikbaar voor jongeren. Met de leuke puzzeldozen van 150 stukjes zal jouw zoon of dochter zich uren kunnen vermaken. De kunstenaar Jan van Haasteren maakt geweldige tekeningen waar je ontzettend veel in terug ziet. Ze zijn humoristisch, chaotisch en lekker gek. In elke puzzel zitten bovendien kenmerken die je steevast terugvindt, zoals de haaienvin, het handelsmerk van Jan van Haasteren. Laat je zoon of dochter heerlijk puzzelen en ondertussen zoeken naar de haaienvin, maar ook naar Sinterklaas, de handjes, een kunstgebit en Jan's zelfportret, die allemaal op elke puzzel staan!

  Laden...